X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El santvicentí Arnau Palou, or al Campionat de Joves Promeses de Tir


L'Arnau té un ampli i amb només 18 anys ja s’ha penjat al coll medalles d’or en diversos campionats d’Espanya i trofeus de la Generalitat de Catalunya. També ha fet podis en altres competicions rellevants com el Campionat Princesa d’Astúries.


Arnau Palou Comas

El jove tirador Arnau Palou Comas, veí de Sant Vicenç de Montalt, ha guanyat l'or al Campionat de Joves Promeses 2019 en la modalitat de pistola aire juvenil masculí amb una marca de 562 punts.

La competició es va disputar de l'1 al 3 de novembre a Múrcia  i va tenir una alta participació entre totes les categories, comptant amb un total de 225 tiradors.

El tir amb pistola d'aire comprimit en la modalitat de precisió és un esport olímpic des de Seül'88, que consisteix a realitzar seixanta trets de competició en 1h 45 minuts sobre un blanc de 16 cm de diàmetre dividit en zones de puntuació concèntriques entre 0 i 10 punts, i situat a 10 metres del tirador. La pistola impulsa un balí de 4,5 mm a 150 metres / segon, aproximadament, mitjançant aire comprimit i pesa al voltant d'1 kg.


Amb 18 anys, el tirador santvicentí es consolida com a jove promesa d'aquest esport que va començar a practicar als 11 anys al Club de Tir Esportiu Mataró. Recordem que l’Arnau va ser distingit com a millor esportista santvicentí de la temporada 2017-2018.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt felicita l'Arnau Palou per aquest nou campionat i li desitja molta sort i èxits en les properes competicions.


     

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^