Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comunicat en relació al cas investigat per la Fiscalia sobre la concessió d'una llicència d'obres per a la construcció de 96 apartaments a la zona del Golf



Podeu llegir la notícia publicada per La Vanguardia en aquest  ENLLAÇ 



En relació a la notícia publicada al diari ‘La Vanguardia’ en data 19/11/2019, signada pel corresponsal Fede Cedó, segons la quall ‘La Fiscalia investiga en Sant Vicenç de Montalt’, títol que posa sota sospita i criminalitza tot un poble, amb un redactat ple d’errors i informacions no contrastades que poden induir a errors i desinformació a l’opinió pública en general i dels ciutadans i ciutadanes de Sant Vicenç de Montalt en particular:


PRIMER.- L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt expressa el seu disgust per la publicació d’aquesta noticia plena d’errors i d’informacions que per res s’ajusten a la realitat. En conseqüència demana a la Direcció del diari ‘La Vanguardia’ la publicació d’aquests comunicat en aplicació del Dret de Rèplica constitucionalment regulat i especialment recollit en la Llei de Premsa i lleis concordants.


SEGON.- D’ençà que la Guàrdia Civil es va personar a l’Ajuntament el passat mes de juliol en el marc de la investigació oberta per demanar informació sobre la concessió d’una llicència d’obres per a la construcció de 96 apartaments a la zona del golf, que suposadament es troben al marge de l’ordenament jurídic, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, el seu govern municipal i l’alcalde, sempre han manifestat la seva voluntat de col·laborar en la investigació i, des de la Secretaria Municipal s’ha facilitat i es continuarà facilitant tota la documentació relativa a l’esmentat expedient d’obres.

TERCER.- És fals que la Guardia Civil es personés dimecres passat a l’Ajuntament demanant informació sobre aquest assumpte. Com hem dit en el punt anterior, la Guardia Civil va acudir a l’Ajuntament el passat mes de juliol.


QUART.- És fals que durant aquesta setmana hagin desfilat per la comissaria de Sant Andreu de la Barca de la Guardia Civil diversos regidors, ja que fins aquest matí, l’únic polític que ha passat per la citada comissaria és l’exalcalde Miquel Àngel Martínez.


CINQUÈ.- És fals que l’exalcalde Miquel Àngel Martínez no estigués en política en el 2004 i 2007 quan es va atorgar la llicència d’obres. De fet, Martínez va ser investit alcalde de Sant Vicenç de Montalt el 16 de juny de 2007 i, com a alcalde, va signar el 16 de gener de 2008 l’atorgament de la llicència d’obres que ara investiga la Fiscalia.


SISÈ.-  La manca de rigor amb la qual està redactat l’article arriba fins al punt que s’afirma que Marta Pujol és la filla petita de Jordi Pujol, afirmació del tot punt falsa.


SETÈ.- Finalment, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol manifestar a l’opinió pública i per coneixement dels santvicentins i santvicentines que és injust que tot un poble es vegi criminalitzat a causa d’un article tendenciós i ple d’informacions falses, que el signant de la notícia no s’ha molestat en contrastar, i que perjudica greument la imatge del municipi.


VUITÈ.- L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, el seu govern municipal i l’alcalde, refermen la seva voluntat de tolerància zero amb la corrupció i continuarà col·laborant, com ho ha vingut fent fins ara, amb la Guardia Civil i la Fiscalia, en tot el que se li requereixi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^