X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Pares i mares estan convocats a la xerrada sobre internet segura que ofereixen els Mossos d'Esquadra
Dijous 12 de desembre, a les 7 de la tarda, al centre Cívic El Gorg

Internet segura

Internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals. Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors, que són especialment vulnerables respecte a altres persones que vulguin aprofitar-se’n.


El Pla d'Acció Internet Segura del cos dels Mossos d'Esquadra es va posar en marxa l'any 2008 i s'adreça als centres educatius i a les famílies amb fills i filles adolescents amb l'objectiu de promoure i col·laborar en la seguretat en l'ús d'internet, en especial per part dels menors i adolescents.


El Pla pretén prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials.


Amb aquesta xerrada, es vol donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet i oferir un canal de contacte entre la Policia de Catalunya i els pares i les mares, els educadors i els joves.


La xerrada compta amb la col·laboració de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i de l’Institut Esteve Albert i tindrà lloc dijous 12 de desembre a les 19.00h al Centre Cívic El Gorg.



Xerrada Internet segura

Xerrada Internet segura

Fitxer: XERRADA_MOSSOS_ESQUADRA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 190.19 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^