Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Es presenta la Carta de Serveis de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania
Aquesta nova eina ha de garantir la qualitat dels serveis que ofereix l'OAC a les persones usuàries


El govern municipal aposta per millorar l’atenció a la ciutadania a través de les cartes de serveis.

Carta de Serveis OAC


Amb la voluntat de continuar promovent les polítiques de transparència i bon govern, l’Ajuntament ha elaborat la Carta de Serveis de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Aquesta carta recull informació de les prestacions que ofereix el consistori, les condicions d’accés, els drets i deures de les persones usuàries i els compromisos adquirits per a afavorir que el servei sigui de qualitat; la carta de serveis inclou eines d’avaluació per a garantir-ne el compliment.


Entre els objectius establerts en el document hi ha el d’aconseguir una bona valoració sobre el temps d’espera telefònica i per a conèixer l’estat de tramitació de les sol·licituds; treballar per a no tenir comentaris negatius respecte de l’atenció del personal, i garantir que el 100 % de les persones siguin ateses en un temps igual o inferior als set minuts. Es preveu revisar la carta de serveis cada dos anys.


La carta de serveis de l’OAC ha estat elaborada amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i ha tingut en compte els resultats d’una enquesta ciutadana en la qual van participar un centenar de persones. Els resultats van ser positius, i les demandes de la ciutadania es centraven principalment en el temps d’espera per a ser atesos i en la necessitat de facilitar i simplificar les tramitacions electròniques.


Des de l’Ajuntament ja s’han dut a terme millores en aquests àmbits, com la implantació d’un nou programa de gestió d’expedients i, durant el 2020 es posarà en marxa una nova carpeta ciutadana i un gestor de cues per a augmentar la productivitat del personal. Es continuarà treballant per a millorar l’espai físic i les competències de les professionals de l’OAC. Aquesta és només la primera de les cartes de serveis que té previst aprovar l’Ajuntament de Sant Vicenç.



Carta de Serveis OAC

Carta de Serveis OAC

Fitxer: CARTA_DE_SERVEIS_OAC.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 332.28 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^