X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Unicaja de Málaga es proclama campió de la I Copa Infantil de Bàsquet Sant Vicenç de Montalt
El torneig s'ha disputat del 24 al 26 de gener als pavellons de Sant Vicenç i Caldes


L'Unicaja ha derrotat al FC Barcelona a la final i el Real Madrid ha quedat tercer en el torneig després de guanyar la Betis a la final de consolació.


I Copa Infantil Bàsquet SVM

L'Unicaja de Málaga s’ha proclamat aquest migdia al Pavelló Municipal Toni Sors guanyador de la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt, un torneig de bàsquet base que ha congregat aquest cap de setmana a Sant Vicenç i Caldes als millors planters del país. L'Unicaja ha derrotatr a la final al FC Barcelona (89-83) amb un gran Mario Sant-Supery Fernández, escollit com a jugador més valuós del partit i del torneig.

A la final de consolació, el Real Madrid ha derrotat al Betis (80-73). L’entrenador de l’equip andalús, Ignacio Benítez, ha estat elegit millor entrenador del torneig.

Maresme 3 Viles, equip amfitrió, ha perdut davant el València Basket (44-60) i la Penya ha quedat setena després de guanyar al Basket Saragossa (78-56).


L’alcalde de Sant Vicenç, Javier Sandoval, ha manifestat que ‘l’èxit ha acompanyat aquesta primera edició d’un torneig que promet créixer en participants’ i ha mostrat la seva satisfacció ‘perquè a Sant Vicenç s’hagi pogut veure a les gran promeses del bàsquet nacional’. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Robert Subirón, ha destacat ‘la molta i molt bona feina del CB Maresme 3 Viles com a organitzador del torneig’ i ha avançat que ‘ara hem de treballar perquè aviat tinguem també una edició femenina’.



I Copa Infantil Bàsquet SVM     I Copa Infantil Bàsquet SVM

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^