X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt acollirà un torneig de futbol sala per a persones amb discapacitat visual

Visita ONCE

L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, s’ha reunit avui al matí a la seu de la fundació ONCE  amb representants de la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FCECS) per posar en marxa l’organització d’un torneig de futbol sala per persones amb discapacitat visual. L’alcalde ha estat acompanyat pels regidors d’Esports, Robert Subirón,  i Benestar Social, Miquel Rovira, i pel santvicentí Pedro Curado, que havia estat directiu de l’ONCE.


L'objectiu d'aquest torneig és, d'una banda, promocionar el futbol per a tothom i, d'una altra banda, fer visible l'esforç però també l'entusiasme i l'esportivitat que mostren els esportistes amb discapacitat visual jugant a futbol. L'esdeveniment se celebrarà el proper mes de juny al Pavelló Municipal Toni Sors de Sant Vicenç de Montalt.


L’alcalde s’ha mostrat molt satisfet de col·laborar amb la FCECS i ha destacat el compromís de l’Ajuntament amb l'esport adaptat com una de les eines per a la rehabilitació funcional i social de les persones amb discapacitat. Sandoval també ha manifestat que ‘les persones amb discapacitat són una lliçó de lluita, de valors humans i d'afany de millora i han de fer-nos reflexionar i corregir la nostra perspectiva sobre la discapacitat i la capacitat de l'ésser humà.’

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^