X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot l'alumnat de primària de Sant Vicenç ja disposa d'ordinadors i connexió per seguir la formació virtual


Els centres educatius han proporcionat els ordinadors i/o tablets i l’Ajuntament ha facilitat la connexió amb la compra de routers i targetes SIM.

Repartiment ordinadors


Després d’aturar-se les classes presencials a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, alumnes i professors tornen a les aules de forma virtual. La necessitat de digitalitzar l’educació ha enganxat a contrapeu la societat i, els centres educatius i l’Ajuntament han treballat braç a braç per donar eines a les famílies que no disposen d’accés a internet o ordinador perquè cap alumne es quedi enrere.


Aquest matí de dijous, 16 d’abril, personal municipal ha lliurat ordinadors i/o tauletes als domicilis de 21 famílies amb fills i/o filles matriculats a centres docents de Sant Vicenç de Montalt que es troben en situació de vulnerabilitat digital. L’objectiu és que el teletreball educatiu es pugui dur a terme sense exclusions durant el tercer trimestre del curs 2019-2020.


Les direccions de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i de l'Institut Esteve Albert han dut a terme aquests dies, amb el suport de les regidories d’Ensenyament i del departament d’Informàtica, el procés d’identificació d’alumnes que no disposen d’equipament informàtic, d’acord amb les pautes publicades des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.Repartiment ordinadorsEls alumnes detectats amb necessitats digitals, 9 de l’escola Sot del Camp i 12 de l’escola Sant Jordi, han rebut aquest matí un ordinador portàtil i o tauleta,  mentre que 8 alumnes -7 de l’institut i 1 de primària- rebran a partir del proper dilluns el router de connexió a Internet i la targeta SIM als seus domicilis.


Des del departament d’Informàtica es va contactar amb Vodafone, empresa adjudicatària dels serveis de telefonia de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, per tal que es sumés a la iniciativa i facilités de manera gratuïta el material de connexió a Internet, però l’empresa ja havia esgotat els bons socials destinats a aquesta finalitat, i el consistori s’ha fet càrrec de la compra dels routers i les targetes SIM.


Pel que fa als ordinadors i tauletes, propietat de les escoles, s’han prestat amb una clàusula de retorn signada per les famílies, que s’han de compromès a tractar correctament el material i a donar-li un ús per a finalitats acadèmiques. La cessió serà vigent fins a la reobertura dels centres educatius o, en cas que les aules no es tornin a obrir, fins a final del present curs.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^