X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament reobre els espais d'esbarjo per a gossos


Els/les propietaris/es dels animals hauran de portar guants i mascareta, i mantenir obligatòriament una distancia de seguretat de dos metres.


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha reobert les tres zones d’esbarjo per a gossos del municipi. La decisió s’emmarca dins de les mesures de flexibilització del confinament.


L’obertura dels parcs per a gossos està condicionada a unes normes d’ús de compliment obligatori. Els/les propietaris/es dels animals hauran de portar guants i mascareta per a l’ús de les instal•lacions i la manipulació de la porta (en ser zones comunes), i mantenir una distancia de seguretat de dos metres amb la resta d’usuaris/es.Els espais d’esbarjo per a animals que s’han reobert avui, dijous 30 d’abril, es troben al parc de la riera del Gorg, parc dels Germans Gabrielistes i parc de Can Boada. Els pipicans, en tenir unes dimensions més reduïdes, romandran tancats fins a nou avís.

Es recorda a la ciutadania que s’han de recollir els excrements i diluir els orins amb aigua. No fer-ho, a banda de ser un acte d’incivisme, pot comportar multes atenent a l’ordenança de tinença d’animals de companyia. Les multes poden ser de fins a 400 euros.Reobertura espais oci gossos

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^