X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Prou incivisme! Els actes incívics afecten la butxaca de tots els santvicentins i santvicentines



L’Ajuntament de Sant Vicenç fa una crida a tothom que presenciï fets de vandalisme i/o incivisme, ho denunciï a l’Ajuntament o la Policia Local, perquè puguem actuar el més ràpid possible.

Abocaments il·legals


Aquest passat cap de setmana s’han multiplicat els episodis d’incivisme. Diversos punts del municipi han aparegut plens de residus de tot tipus: matalassos, cadires, fustes, pots de pintura...

L’Ajuntament va omplir ahir 6 camions amb els residus abocats a diferents àrees de contenidors, que les persones que els van llençar haurien d’haver portat a la deixalleria o bé haurien d’haver fet ús del servei de recollida d’andròmines.

Des de la Regidoria de Medi Ambient es torna a insistir i es fa una crida al civisme a la ciutadania, ja que el mal ús dels serveis públics minven el pressupost municipal, i ho hem de pagar entre tots i totes.



Abocaments il·legals  Abocaments il·legals



En aquest sentit, recordem que abandonar mobiliari, restes de jardineria, electrodomèstics o runes a les àrees de contenidors o a la via pública està prohibit, i que les persones que incompleixin la normativa poden ser sancionades amb multes de fins a 3.000 euros.

Us recordem també que l'Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida de mobles vells. En el cas d'electrodomèstics, altres voluminosos o restes de jardineria, caldrà abonar una taxa mínima de 10 euros. Prèvia trucada al 93 791 05 11, se us indicarà quan ho podeu baixar al carrer -a la vorera de casa, en un lloc on s'evitin molèsties als ciutadans-, us ho vindran a buscar i ho portaran a la deixalleria. El residu verd procedent del manteniment dels jardins ha de ser gestionat a través de la deixalleria mancomunada.


Recollida mobles



Tot seguit, us detallem tots els serveis que l’Ajuntament presta en l’àmbit de la gestió i reciclatge dels residus:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^