X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és temps de bolets!: Arriba una nova edició de “La cuina del Bolet del Maresme”
De l'1 al 19 de novembre

De l´1 al 19 de novembre, l´oferta gastronòmica de Sant Vicenç de Montalt al voltant del bolet, la podreu trobar en els següents restaurants: Handicap, Montaltmar, Casinet Bar, Tope Tapa, La Caleta i Malibú.

Una any més, Sant Vicenç de Montalt participa en la campanya “La cuina del Bolet del Maresme” que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Gremi d´ Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme. Enguany són 13 els municipis de la comarca que hi participen, amb la qual cosa aquesta cita es consolida com una de les propostes gastronòmiques més arrelades en el nostre territori.

Al llarg de tot el mes de novembre, el bolet serà el protagonista indiscutible de l'oferta gastronòmica dels restaurants del Maresme. La programació d'activitats queda recollida en el fulletó La cuina del Bolet del Maresme.  En aquest llibret, a banda de trobar els esdeveniments programats per cada municipi a l'entorn del món del bolet: exposicions, xerrades, fires, cursos, sortides al bosc per buscar bolets i degustacions, també apareixen els restaurants que ofereixen menús especials amb el bolet com a  protagonista.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 12 de desembre de 2007
Presentació de plats
Publicat el 28.10.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^