X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les AMPES de Sant Vicenç de Montalt amb la Marató de TV3
La cita és el 16 de desembre a la Zona Esportiva
Logo escola bressolLogo Sant JordiLogo Sot del CampLa Marató


La col·laboració d'aquest any de Sant Vicenç amb la Marató es farà gràcies a la implicació de les AMPES de l´Escola Bressol Els Garrofers i dels CEIPS Sant Jordi i Sot del Camp, que han sumat esforços per una causa solidària. Per la seva banda, l´Ajuntament col·laborarà amb els organitzadors, cedint-los material i prestant-los suport logístic.

Les AMPES de la vila ingressaran la totalitat del fons recaptats al compte que la Fundació La Marató ha disposat pels donatius provinents d´activitats populars. Així doncs, el diumenge 16 de desembre, tots cap a la Zona Esportiva. Fem que el batec de Sant Vicenç ompli el cel de globus. No hi podeu faltar!

Us avancem el que, el proper 16 de desembre, podrem fer a Sant Vicenç per solidaritzar-nos amb els malalts cardiovasculars, tema central de l´edició d´aquest any:

La cita és a la Zona Esportiva, a les 10 del matí. Les propostes seran moltes, ben diverses, i s´allargaran fins a les 2 del migdia. Així, pels més petits hi haurà inflables i un circuit esportiu; també podreu practicar activitats lúdico-esportives, aptes per a totes les edats: futbol 3x3, tenis taula, bàsquet 3x3, mini-golf, rocòdrom, etc; deixar volar la vostra imaginació ens els tallers de manualitats; o preparar els globus amb missatge, que al final de la jornada es deixaran anar perquè s´enlairin.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.12.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^