X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Modificacions en el Programa de Festes de Nadal
L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet arribar a totes les llars de la vila el Programa de Festes de Nadal i el número de desembre del Butlletí d´Informació Municipal “El 9 Montalt”, on trobareu tota la informació relativa als actes que es duran a terme durant les festes nadalenques.

Per tal de reajustar algunes dates i horaris de dos dels actes, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha hagut d´introduir modificacions de darrera hora en el programa oficial, que no s´han pogut reflectir ni en el butlletí ni en el programa que heu rebut a casa vostra.

En concret, les modificacions afecten, d´una banda, a la visita del Patge Reial que finalment arribarà a Montaltpak a les 12 del migdia del 4 de gener, en comptes del dia  1; i d´altra, als Reis de l´Orient, que arribaran a les 5 de la tarda a l´escola Sot del Camp, on romandran acompanyants dels seu seguici fins que s´iniciï la Cavalcada a ¾ de 6 de la tarda. En aquesta estona, els nens i nenes podran donar a Melcior, Gaspar i Baltasar les seves cartes. La Cavalcada seguirà el recorregut que ja us avançàvem al Programa Oficial i acabarà al Pàrquing de l´Església.

L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt us demana disculpes per les molèsties que aquestes modificacions de darrera hora us hagin pogut ocasionar, i us convida a consultar la web municipal per mantenir-vos puntualment informats dels diferents actes que s´han programat amb motiu de les Festes de Nadal.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.12.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^