X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest gener s'incien les obres de la rotonda a la N-II

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt iniciarà aquest mes de gener les obres de construcció d'una nova rotonda a la carretera N-II, a l´alçada del quilòmetre 635. El projecte ha de servir per facilitar un accés més àgil i directe a les urbanitzacions que es troben a tocar de la Nacional, com ara Can Ripoll, Can Boada i Montaltpark, i per dotar d'un accés alternatiu al municipi, al mateix temps que permetrà descongestionar la circulació pel centre urbà.

El projecte, que a més de la rotonda sobre el Pas de la Xata també contempla la construcció d'un pas de vianants, està finançat per la UTE Realia-Vallehermoso i l'executa l'empresa Acycsa. La previsió és que les obres s´allarguin sis mesos. Els treballs, amb un pressupost de 1.140.000 euros, compten amb el vistiplau de la Demarcació de Carreteres del Ministeri de Foment, titular de la carretera.

A causa de l'actuació, i per tal de facilitar la feina als operaris, caldrà reduir el trànsit per la N-II a dos carrils, un per a cada sentit de la circulació, en el tram afectat per les obres. Així mateix, en el decurs de les obres s'haurà de tallar l'accés al Pas de la Xata.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^