Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya recollida de joguines "Una joguina, un somriure"
Fins al 2 de gener podeu portar joguines al Centre Cívic
La campanya de recollida de joguines, “Una joguina, un somriure, s´allargarà fins al 2 de gener. Si hi voleu col·laborar, podeu fer arribar les joguines a la Consergeria del Centre Cívic, de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h i de 16.00 a 21.00h.

Recordeu que lliurar una joguina no consisteix a buidar armaris o reciclar artefactes que molesten a casa. Es tracta d´oferir solidaritat i una mica de generositat gratuïta.

Concert Raquel XibertaCom no podia ser d´altra manera, els nens van erigir-se ahir vespre al Centre Cívic El Gorg en els autèntics protagonistes de la campanya de recollida de joguines, que enguany promou l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, sota el lema “Una joguina, un somriure”, i que s'allargarà fins al 2 de gener.

Tot i la pluja, que es va presentar sense estar convidada, a prop d´un centenar de persones van fer seva la crida solidària i van acudir a la presentació de la campanya. L´acte, conduït pel regidor de Comunicació, Javier Trapé, va arrencar amb les intervencions de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i del regidor de Benestar Social, Miquel Pujol. En acabar els parlaments, van entrar en escena els més petits per posar color, alegria i il·lusió a una  vesprada que buscava, per sobre de tot, la solidaritat amb les persones més desfavorides.


Presentació programació Ràdio SantviEl nexe d´unió entre les actuacions que s´havien programat va estar Ràdio Santvi. En aquest sentit, el regidor de Comunicació va explicar als assistents el paper de la ràdio municipal com a mitjà de difusió de la campanya i canalitzador de la recepció de les joguines. Joguines que s´aniran classificant a mida que vagin arribant per poder ser distribuïdes, abans de la nit de Reis, entre els nens amb més necessitats, a través dels Serveis Socials de Base de l´Ajuntament.

Javier Trapé també va donar a conèixer, de manera esquemàtica, la programació de Ràdio Santvi de cara al 2008. Una programació que donarà cabuda als informatius, l´esport, l´educació, la cultura, la música, les entrevistes, i altres temàtiques diverses, que van quedar reflectides en les diferents actuacions que seguiren.


Recollida joguines


Les petites Laia i Sara, acompanyades del petit Carles es van ocupar, amb un escena mímica, de donar el tret de sortida a les interpretacions i sol·licitar la col·laboració de tothom per tal que la campanya sigui un èxit i que cap nen de Sant Vicenç es quedi sense joguines aquest Nadal. El relleu el va agafar la Raquel Xiberta, que va regalar als assistents un bocí de la seva veu i el seu art, acompanyada a la guitarra per en Pep Romaguera. La Raquel també va voler envoltar-se de nens mentre interpretava unes cançons que van aconseguir atrapar als assistents i fer-los participar de l´espectacle.


Ball infantil

Tot seguit, van entrar en escena les nenes de l´Escola de Ball de l´Ajuntament de Sant Vicenç per posar el toc actual i modern de la nit, tot interpretant una coreografia sobre la sintonia d´èxit, Umbrela. Però també va haver temps per la nostàlgia. Així, els més grans van poder recordar, gràcies a les veus del membres de l´Agrupació Teatral Emled, com eren i com es feien les radio novel·les que, temps enrere, feien volar la literatura a través de les ones.


Teatre en directeJavier i Teresa

Cantada infantil
La Teresa Lluch, directora de l´escola Sot del Camp, responent les preguntes que li feia Javier Trapé sobre l´educació, l´escola i els valors que regeixen la societat actual, va introduir la darrera actuació de la nit, que va anar a càrrec d´un grup de pares, mares i alumnes de l´escola. Tots plegats van pujar a l´escenari per interpretar, acompanyats de la regidora d´Educació, Mª Lluïsa Grimal, una bonica cançó que va servir, d´una banda, per abaixar el teló de la presentació de la campanya, i d´altra, per donar el tret de sortida a la recollida de joguines que s´allargarà fins al dia 2 de gener.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.12.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^