X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Programes d'Educació Infantil i Suport a la Família
A partir del mes d´abril, amb la col·laboració de Donactiva, us oferim un curs de massatge per a nadons, que durà a terme l´especialista Mª Rosa Ros a l´escola bressol Els Garrofers, els dimarts a partir de les 18.15h. Per a més informació i inscripcions, us podeu posar en contacte amb la Iolanda Pajares al Centre Cívic El Gorg o mitjançant una trucada al 93 791 51 17 o bé al 636 88 59 41.
Espais de Trobada i Relació Familiar: Centre 0-3anys
Per a més informació, posa't en contacte amb la Rosa Grimal (93 791 05 11) o bé amb l'Ester Vallbona (675 90 47 48)

Si voleu compartir una estona amb els vostre fills mentre es relacionen amb altres nens i nenes, descobrir nous aspectes del seu desenvolupament, compartir experiències, alegries i temors amb altres mares i pares en un ambient distés i càlid, us esperem als diferents Espais de Trobada i Relació Familiar que ha posat en marxa la Regidoria d´Educació aquest curs 2006-2007.

Sota la direcció d´especialistes, aquests programes afavoreixen  el desenvolupament psicològic i psicomotor de l´infant amb quatre propostes d´activitats conjuntes, que permeten d´una banda que els menuts puguin gatejar, caminar, saltar, jugar o nedar sense risc en espais condicionats, i d´altra que les mares i pares estableixin  i consolidin les relacions i els vincles amb els seus fills.

L´oferta d´Espais Educatius Familiars contempla quatre propostes:

  • Curs de massatge per a nadons: a l'escola bressol Els Garrofers i adreçat a pares, mares i nadons (Amb la col·laboració de Donactiva).
  • Tallers de Psicomotricitat: Al Pavelló Poliesportiu Toni Sors i adreçat a infants (10 mesos - 3 anys) acompanyats d´un o més familiars.
  • Piscina per a Nadons: A la Piscina Municipal de Mataró “El Sorrall”
  • Espai Nadó: Al Consultori Mèdic de Montalpark i adreçat a grups de pares i mares i nadons (0 - 8 mesos)

Les activitats es realitzaran per trimestres segons els següent calendari:
- Del 4 d´octubre al 22 de desembre de 2006
- De l'11 de gener al 30 de març de 2007
- De l´11 d´abril al 22 de juny de 2007

AQUÍ trobareu l´Imprès de Matrícula que haureu d´emplenar i portar a l´Ajuntament a l´hora de formalitzar la inscripció que tindrà caràcter trimestral. L'adjudicació de places es farà per rigorós ordre d'entrada de la sol·licitud.

SI CLIQUEU AQUÍ trobareu tota la informació relativa als diferents Espais de Trobada i Relació Familiar: tipus d'activitat, data d'inici, horaris...
 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.03.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^