Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Salutació de l'alcalde > Marcs > Festes > 2008 > Festa Major d'Hivern
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació de l'alcalde

Fa poc vivíem amb intensitat el Nadal, i com si no res, la nostra vila torna a estar de festa gran, de Festa Major. La festa on coincidim petits i grans, els santvicentins de sempre i els més recents, en unes dates plenes d´activitat, de llum i de color. El punt i final de molts preparatius, esforços, reunions i treball.

Una festa en què, perquè sigui el més participativa possible, tots hi aboquem allò que més ens manca avui, el temps. Això cal agrair-ho especialment a la Comissió Organitzadora, un grup de gent que ha treballat durant molts mesos amb una gran il·lusió. Des d´aquí el meu agraïment i la meva felicitació per l´esforç esmerçat.

A les pàgines següents trobareu multitud d´actes, de convocatòries de tota mena, d´espectacles variats, però per ells mateixos no constitueixen la Festa Major. La Festa Major, més enllà dels actes, la definim nosaltres: homes i dones, petits i grans, santvicentins tots, que amb el nostre esperit demostrem que, plegats, som capaços d´integrar-nos en una comunitat amb gran futur, que no ha perdut la seva identitat diferenciada. És per això que tots estem cridats a participar-hi.
Com a alcalde i com a santvicentí, em sento joiós de la nostra festa. En adreçar-me avui a vosaltres, el meu desig és, doncs, convidar-vos sincera i entusiàsticament a celebrar la nostra festa més gran.

Segur que unes activitats us agradaran més que d´altres, però el que sí us demano és que participeu en el màxim nombre d´esdeveniments lúdics, esportius i culturals per tal de mantenir el llistó ben elevat que ens caracteritza; tornem a fer una demostració de civisme sense renunciar a sortir i omplir els carrers de brogit i gatzara.

Us desitjo a tots una bona Festa Major.

Miquel Àngel Martínez i Camarasa
Alcalde de Sant Vicenç de Montalt

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^