Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Salutació del regidor de Cultura > Marcs > Festes > 2008 > Festa Major d'Hivern
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació del regidor de Cultura

Quan encara tenim el gust de les neules i els torrons a la boca, estrenem els primers actes de la nostra FESTA MAJOR. Són 15 dies ( 3 caps de setmana ) plens d´activitats adreçades a tothom i, com a principal novetat, la recuperació de l´envelat.

És aquesta una petició que ens heu fet arribar molts de vosaltres, ja que al llarg de la nostra història com a poble, ha esdevingut un espai emblemàtic i que ens evoca bons records. També, el fet de poder-ne disposar, ens permet fer-hi altres actes fora de programa de la Festa Major com són la Revetlla de Cap d´any, Carnaval o activitats proposades per les entitats. Però potser, de tots ells, el més important és poder-hi fer la tradicional Escudellada, recuperant així el veritable esperit d´aquest esdeveniment.

Balls, Concerts, Pedalades i Curses; Mercat Medieval, Ofici i Trobada de Gegants; Gimcana, Partits de futbol, Festa jove i Espectacle infantil; Sardanes, Teatre , Esbart Dansaire i Pregó. Com a novetats la Baixada de Carretons i la inauguració d´un nou Capgròs, rèplica d´un personatge entranyable del nostre poble.

Tot plegat amb un bon grapat d´il·lusió i alegria per fer de la Festa Major un motiu per compartir i conviure com a veïns.

Bona Festa Major i que tinguem tots un Bon Any.


Amadeu Clofent
3er Tinent d´alcalde
Regidor de Cultura i Turisme

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^