X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´alta participació, el més destacat de la Festa Major
Festa Major d'Hivern 2008

La Festa Major d´enguany ens ha convidat a passejar per la vila, retrobar-nos amb els veïns i amics, fer gresca, ballar i recuperar un bocí de la història més recent de Sant Vicenç. Han estat moltes les activitats i també molts els visitants que han acudit al reclam de la nostra festa. Visitants anònims, en molt casos, i il·lustres en d´altres. Així, el 22 de gener, festivitat de Sant Vicenç, els alcaldes d´Argentona, Arenys de Munt, Caldes d´Estrac, Premià de Mar i Sant Andreu de Llavaneres van assistir, juntament amb les autoritats locals, als actes programats per honorar al patró de la nostra vila.

Festa Major d'Hivern 2008Festa Major d'Hivern 2008

Després de 3 caps de setmana molt intensos ja podem dir que la Festa Major 2008 ha estat molt, molt concorreguda, i a aquest èxit han contribuït totes les entitats i associacions de la vila, que s´han involucrat en l´organització i que han fet la festa molt participativa. El programa de festes presentava novetats que han tingut una molt bona acollida per part del públic, com la Baixada de Carretons, la Festa Jove o la recuperació de l´envelat. No van faltar cercaviles de gegants, balls i concerts, la Fira Medieval o la Missa Solemne. Les activitats esportives també van aplegar centenars de persones. La tradicional Escudellada, que va acabar amb un ball, va reunir més de 300 comensals a l´envelat.


El pregoner d´enguany va ser en Pere Ferrer que va fer una passejada per la història recent de Sant Vicenç. També es va estrenar el nou cap gros de la Colla Gegantera, i varem poder assistir a la recuperació del Ball Pla de Sant Vicenç. Les sessions de ball i els concerts van omplir l´envelat i l´Església. L´Agrupació Teatral Emled va fer ple amb l´obra, Pitonissa no m´enredis. Les activitats infantils també van tenir bona acollida, així hem pogut veure l´espectacle de danses, que va organitzar Donactiva, i participar en la gimcana de la biblioteca.

L´Ajuntament vol agrair a tota la ciutadania de Sant Vicenç la seva participació en els actes programats. Agraïment que fa extensiu a les associacions i entitats de la vila que hi han col·laborat en l´organització. Sense oblidar la bona feina de la Brigada Municipal, la Policia Local i el personal de l´Ajuntament.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.02.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^