X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç i Caldes treballen plegats en matèria de polítiques d´ocupació

Signatura conveni ocupació amb CaldesEl passat dimarts, 12 de febrer, els alcaldes de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i Caldes d´Estrac, Joaquim Arnó, van formalitzar la signatura d´un conveni de col·laboració en matèria de polítiques actives d´ocupació. Aquest nou projecte conjunt dóna continuïtat a l´acord adoptat, a inicis de la present legislatura, pels consistoris de Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres amb l´objectiu de mancomunar serveis i impulsar projectes comuns.
 
La signatura del conveni, que va tenir lloc a Caldes d'Estrac, permetrà que els dos municipis desenvolupin polítiques conjuntes d´assessorament i dinamització del mercat laboral. Una de les conseqüències  de l´acord és que la tècnica d´ocupació de Sant Vicenç oferirà un servei d´intermediació laboral als usuaris de les dues localitats. Una de les seves funcions serà relacionar les ofertes de treball que es gestionen a través del Servei d'Ocupació amb els possibles candidats que el Servei té inscrits com a demandants d'ocupació.

D´altra banda, la formalització del conveni ha comportat la reestructuració de l'horari del Servei Local d´Ocupació de Sant Vicenç de Montalt que passa a ser el següent:

  • Dilluns i divendres: de 09:00 a 13:00 hores, a l'Ajuntament
  • Dimecres: 
    • De 09:00 a 13:00 hores, a l´Ajuntament
    • De 16:00 a 20:00 hores, al Centre Cívic el Gorg (Club de Feina)
Recordar-vos que si es vol realitzar entrevista amb la insertora laboral cal sol·licitar dia i hora trucant al 93 791 4718 (Carolina Llacher), o bé escrivint un e-mail a  promocioeconomica@svmontalt.cat


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^