Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les màquines ja treballen al CEIP Sant Jordi

Inici obres Sant Jordi (Febrer 2008)A mig febrer, les màquines de Construccions Rubau van començar a treballar a l´escola Sant Jordi. L´actuació tindrà un cost de 4,1 milions d´euros i una durada aproximada de 21 mesos. Mentre s´executin les obres, tots els espais estaran adequadament acotats i es prendran totes les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat de les persones que accedeixin al recinte.

El projecte, a més de l´ampliació del CEIP Sant Jordi, contempla  la redistribució i adequació de l´edificació i instal·lacions existents per tal d´adaptar-les a la normativa vigent. A l´hora de projectar el nou centre s'han adoptat criteris de construcció sostenible i estalvi energètic, i el disseny  preveu la seva integració paisatgística amb acabats de formigó blanc.

Pel que fa a l'edifici de la nova escola, s´han considerat quatre entrades al recinte, la principal, la d´accés a la biblioteca i AMPA, la del servei de càtering i la d´emergència. Per garantir una certa independència entre els diferents nivells educatius i per tant d´edats, s´ha diferenciat clarament l´organització dels patis.

Quant als accessos als diferents nivells de l´equipament, s´han projectat rampes i ascensors per tal que les barreres arquitectòniques siguin les mínimes. També cal destacar que la cuina estarà preparada per cuinar, l'aigua de les dutxes dels vestidors s'escalfarà amb l'energia solar d'unes plaques, es cablejarà tota l´escola i totes les aules estaran informatitzades.

Dades en m2Dades en m2
Escenari: 30m2Aules d´Infantil (3): 151m2
Aules de Primària (6): 313 m2Aula grup petits: 25m2
Aula de plàstica: 49m2Aula de psicomotricitat: 60 m2
Aula de suport: 45m2Gimnàs: 199 m2
Aula d´informàtica: 49m2Cuina: 55m2
Biblioteca: 96m2Menjador: 212m2
Administració: 118,91m2AMPA: 40m2

Tot seguit trobareu els diferents plànols que conformen el Projecte d´Ampliació del CEIP Sant Jordi

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.02.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^