X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç i Taradell reten homenatge a l´alpinista Toni Sors

Agermanament Sant Vicenç-Taradell (març 2008)
El passat diumenge, 30 de març, una delegació de Taradell, encapçalada per l´alcalde, Lluís Verdaguer, va visitar Sant Vicenç per participar en els actes oficials d´agermanament entre les colles geganteres d´ambdues poblacions. Un agermanament que es va iniciar el setembre de 2006, després que les dues colles trobessin un vincle d´unió en la figura de l´alpinista santvicentí, Toni Sors. Així doncs, els actes de diumenge van servir per retre homenatge a la seva persona i a les grans fites que aconseguí en el món del alpinisme. En aquest sentit, la mare i la germana d´en Toni Sors, Trini Ferrer i Trini Sors, han participat en els dos actes d´agermanament que s´han celebrat fins ara, el primer a Taradell, i aquest segon a Sant Vicenç.


Els actes de diumenge, coorganitzats per l'Ajuntament i la Colla Gegantera de Sant Vicenç, es van iniciar a la Riera del Gorg, on l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa,  i el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, acompanyats d´una representació de regidors i regidores de l´Ajuntament i dels membres de la Colla Gegantera de la vila, va donar la benvinguda a la delegació taradellenca. Posteriorment, la comitiva va realitzar un recorregut a peu pel poble per visitar el local dels geganters, les instal·lacions esportives, el Centre Cívic, el Museu del Pessebre i l´església de Sant Vicenç.  La passejada va acabar a l´Ajuntament, on es van celebrar els actes més protocol·laris com ara els parlaments, la signatura del llibre d´honor i l´intercanvi de records.

Agermanament Sant Vicenç-Taradell (març 2008)


També va haver-hi ocasió de fer la foto de família, que com no podia ser d´altra manera, va aplegar a tots els participants de la trobada davant el monòlit que Sant Vicenç va dedicar a Toni Sors i als seus companys d´expedició. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 02.04.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^