Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament presenta el conte "Carpòrium: un món submarí", de Carolina Llacher i Judit Armengol
La presentació es farà el dimecres, 23 d'abril, a les 6 de la tarda a la Biblioteca La Muntala

Conte infantil Sant Jordi 2008
L´Ajuntament de Sant Vicenç presentarà el conte infantil Carpòrium: un món submarí a la Biblioteca Municipal La Muntala la Diada de Sant Jordi a les 6 de la tarda. De les aventures que els hi toca viure als intrèpids habitants del món submarí de Carpòrium se´n parla en aquest llibre, d´escriptura fresca i alegre i amb dibuixos a tota plana, que ha estat elaborat per Carolina Llacher i Judit Armengol.

El conte ha estat editat pel consistori santvicentí, en col·laboració amb Caixa Laietana, i s´afegeix als 3 títols que fins al moment conformaven la col·lecció de llibres infantils que l´Ajuntament publica anualment, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

La presentació del conte anirà a càrrec del regidor de Comunicació, Javier Trapé, i de la narració se´n ocuparan l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i l´autora del text, Carolina Llacher. Per la seva banda, Judit Armengol, il·lustradora del conte, serà l´encarregada de presentar-nos, colors en mà, als habitants de Carpòrium.

Enguany, l´Ajuntament també farà arribar un exemplar del conte a tots els escolars de la vila en dos actes que se celebraran el dimecres, 23 d´abril. Així doncs, Miquel Àngel Martínez participarà de les activitats programades per les escoles de la vila amb motiu de Sant Jordi assistint pel matí al CEIP Sot del Camp i per la tarda al Camp Municipal de Futbol, on s´aplegaran els alumnes i els mestres del CEIP Sant Jordi per celebrar la Diada.

Publicat el 18.04.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^