X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Deixalleria Mòbil ens visita els dijous i dissabtes
Els dijous, de 10 a 13.30h, la trobareu al Parc del Terral i de 16 a 19h, al pàrquing del Camp de Futbol; els dissabtes estarà aparcada a Can Boada de 10 a 13.30h
Logo Deixalleria Mòbil


Molts dels materials que llencem al contenidor de rebuig es poden reciclar. Per facilitar-vos aquesta feina, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, conjuntament amb els ajuntaments de Caldes i Llavaneres, ofereix un servei de deixalleria mòbil, on podreu portar aquests materials.

La deixalleria visita Sant Vicenç tots els dijous (Parc del Terral, de 10 a 13.30h i Pàrquing Camp de Futbol, de 16 a 19h) i dissabtes (Can Boada, de 10 a 13.30h).

Aquest són els diferents materials que podreu portar a la Deixalleria Mòbil: Petits electrodomèstics, medicaments, olis, piles, bateries, petits voluminosos, pintures, dissolvents, material informàtic, fluorescents, bombetes, materials tèxtils i radiografies.
Horari de la deixalleria mòbil de Les 3 Viles

Horari
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
De 10 a 13.30h
(diumenges fins a les 14h)
No operativa
No operativa
Llavaneres
Davant Església de St. Pere
Al costat de la Riera
Sant Vicenç Parc El Terral
Llavaneres
Parc del Psg.
M. Déu Montserra
Sant Vicenç Can Boada
Caldes
Esplanada Can Muntañà
De 16 a 19h
No operativa
No operativa
Llavaneres
Davant CEIP Serena Vall
Sant Vicenç
Aparcament Camp Futbol
Llavaneres
Parc del Psg.
M. Déu Montserrat
Llavaneres
Davant Policia Local
(Parada Bus)
No operativa

Feu-ne un bon ús de la deixalleria!

  • Les deixalles es dipositen als contenidors de la deixalleria mòbil, en els dies establerts i en els  horaris de recollida. 
  • Els festius no hi haurà servei de deixalleria mòbil. 
     
  • Feu cas a les indicacions del personal de la deixalleria.
D´altra banda, l´Ajuntament també ofereix un servei gratuït de recollida de voluminosos que es presta els dilluns, dimecres i divendres, de 3 a 5 de la tarda. Només heu de trucar al telèfon 93 791 05 11, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia i comunicar les vostres dades i els tipus de mobles que voleu llençar. Les andròmines les haureu de deixar al carrer -a la vorera- el dia que us indiquin quan truqueu, abans de les 3 de la tarda. NO ES RETIRARÀ CAP MENA DE MOBLE I/O ANDRÒMINA DE L'INTERIOR DELS DOMICILIS.

Us recordem que resta totalment prohibit abandonar residus al carrer, i que les sancions per incompliment de la normativa poden superar els 1.000 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^