X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja han començat les obres d´implantació dels mòduls del nou institut de Sant Vicenç
L'institut obrirà portes el proper curs 2008-2009

Obres al solar de l'institutEl passat 4 de juny, operaris de l´empresa Asfaltos y Grabados, S.A., van començar a treballar a la zona d´equipaments del Sot del Camp, on s´ubicaran els tres mòduls prefabricats que acolliran els dos grups de 1r d´ESO que estrenaran el nou institut de San Vicenç de Montalt el proper curs 2008-2009. Aquests mòduls (2 de 250m2 i 1 de 210m2) comptaran amb 4 aules, 1 menjador-office, laboratori de pretecnologia, aula d´informàtica i despatxos.

Les primeres tasques que s´han dut a terme han estat les de replanteig, neteja i desbrossament dels terrenys del Sot del Camp, de propietat municipal, que han estat cedits a la Generalitat de Catalunya. Pel que fa al calendari d´obres, és previst que a principis de juliol s´iniciï la implantació del tres mòduls i que les obres s´enllesteixin durant el mes d´agost.

D´altra banda, el proper 23 juny, l´empresa Construccions Rubau, S.L., iniciarà les obres de reforma de l´edifici de l´escola Sant Jordi. En aquest sentit, així que finalitzin les classes, l´Ajuntament, mitjançant la Brigada Municipal de Serveis,  procedirà a buidar de mobiliari i material els espais que s´han de reformar.

Recordar que els operaris de Rubau van començar a treballar a les instal·lacions de l'escola Sant Jordi el passat mes de febrer, després que, en tornar de les vacances de Nadal els alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n repengessin les classes als mòduls que s'havien instal·lat als terrenys del solar de “La Bassa”, on romandran mentre s'allarguin les obres de reforma i ampliació de l'escola.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.06.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^