X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un mar de propostes per donar la benvinguda a l'estiu
Us proposem un cap de setmana farcit d'activitats per a tots els gustos i totes les edats

Consulteu a  L´AGENDA  tots els actes previstos per aquest cap de setmana.

Col·lage activitats 1r cap de setmana juliolCol·lage activitats 1r cap de setmana juliolCol·lage activitats 1r cap de setmana juliolCol·lage activitats 1r cap de setmana juliolCol·lage activitats 1r cap de setmana juliol


Només cal repassar l'agenda del cap de setmana per copsar la vitalitat del nostre poble. Hi trobareu un gran ventall d´activitats, organitzades per l´Ajuntament i per les entitats i associacions del municipi, que són la viva expressió d'aquesta vitalitat. L´oferta és molt diversa i apta per a tots els gustos i totes les edats.

Així, podreu visitar les dues exposicions de fotografia que divendres, 4 de juliol, obren portes; una al Centre Cívic, organitzada per la Regidoria de Comunicació, amb imatges que us resultaran molt properes, ja que recullen actes populars celebrats en el darrer any a la nostra vila; i una altra del fotògraf i Premi Nacional de Fotografia, Joan Fontcuberta, a la galeria d´art de l´hotel rural de ”Can Mora de Dalt”.

Dissabte, dia 5, ens espera una jornada d´allò més moguda que començarà a escalfar motors, mai millor dit, al matí. Els cotxes, de tots tipus, mides, models i èpoques seran els grans protagonistes de la 1a Festa del Motor, coorganitzada per la Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro Esplai,  que es viurà, des de les 11 del matí i fins les 8 del vespre, a l´entorn de la Zona Esportiva i del Centre Cívic El Gorg.

A mida que s´acosti la vesprada, la solidaritat i la música agafaran el relleu. Així, si voleu col·laborar amb un projecte que busca ajudar a les persones menys afavorides, podeu participar de la ja tradicional Festa Solidària “Balla per Hondures”, organitzada per l´Associació Educación Sin Límites, que enguany celebra la seva cinquena edició. I de tradicional també, s´ha de titllar el Concert d´Estiu, que any rere any, ens ve oferint l´Orfeó Parroquial El Delme a l´Església de Sant Vicenç.

Diumenge, dia 6, més tradició per arrodonir una cap de setmana d´allò més popular i  festiu. Així, al matí, la Plaça de Poble es vestirà de blanc de puntes amb motiu de la XI Trobada de Puntaires que coorganitzen la Regidoria de Cultura i l'Associació de Puntaires de Sant Vicenç; i a la tarda, de nou de la mà de la Regidoria de Cultura en col·laboració amb l'Associació Fem Sant Vicenç, podreu donar com cal la benvinguda a l´estiu des de la platja de Sant Vicenç, tot participant del ventall d´activitats lúdiques que conformen el programa de la festa.

I com parlar de cap de setmana i no esmentar cap activitat esportiva resulta ben difícil, si us acosteu a les Pistes Municipals de Petanca podreu gaudir de l´ambient relaxat, cordial i distés que es respira al voltant d´una tirada d´aquest esport, organitzada pel Club de Petanca de Sant Vicenç.

L'organització de totes les activitats populars compten amb el suport i la col·laboració de la Brigada Municipal de Serveis i de la Policia Local, així com de molts voluntaris anònims.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.07.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^