X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per a la Festa Major d'Estiu '08
Del 8 al 17 d'agost
L'Ajuntament vol agrair l´esforç realitzat per totes les persones que han fet possible el programa de Festa Major: regidories de Cultura, Esports i Joventut; Brigada Municipal de Serveis; Policia Local; Biblioteca Municipal La Muntala; Parròquia de Sant Vicenç; Consell Sectorial de Cultura; clubs esportius; entitats culturals; Fotografia Buch; Centre de Jardineria Arquè, i a tots els
convilatans i convilatanes.

Des d´aquesta finestra virtual, animem tothom a participar dels actes que s´han programat. Aprofitem també per desitjar-vos una bona Festa Major.

Cartell Festa Major d'Estiu 2008
Aquest any tindrem deu dies d´activitats relacionades amb la Festa Major. Tothom vol participar i els dies de la festa es fan curts per a tantes propostes. Des de divendres 8 d´agost i fins al diumenge, dia 17, podrem estar entretinguts fruint de les coses que ens tenen preparades l´Ajuntament i les associacions, entitats i clubs esportius de Sant Vicenç. Hi ha per a tots els gustos perquè tothom pugui estar representat i s´ho pugui passar d´allò més bé.

És per això que us convidem a que consulteu tot el detall dels actes del programa de Festa Major a  l´agenda  de la pàgina web on hi haurà les darreres actualitzacions, al tríptic Sant Vicenç ACTIU o al  programa de mà  que s´ha repartit per totes les cases de Sant Vicenç.


El tret de sortida de festa tindrà lloc el divendres 8 d´agost amb la cantada d´havaneres, el rom cremat, el castell de focs i la tronada. Entre els dies 9 i 17 d´agost podrem tornar a gaudir de balls, sessions de cinema a la fresca, concerts de música brasileira... i de música alternativa interpretada per joves de la vila, contes, jocs infantils, bibliogimcana, sopar popular, inflables, futbol, bàsquet, petanca... i tantes i tantes coses més que és millor que tingueu un programa de festa per saber exactament què és farà, quan es farà i on es farà.

Però serà el divendres 15 d´agost quan, amb l´arribada de la diada de la Mare de Déu de l´Assumpció, tornarem a assistir als actes amb més tradició de la Festa Major, l´ofici amb l´Orfeó El Delme, la passejada gegantera, el vermut popular, la ballada de sardanes, el correfoc, el bany de nit i ... moltes, moltes coses més.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^