X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç tanca la Festa Major amb un balanç molt positiu
Sant Vicenç de Montalt ha viscut deu dies de Festa Major d´Estiu intensos sense parar ni un moment i ara, un cop acabada, és el moment per fer-ne balanç. Segons el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, el balanç és més que satisfactori, ja que novament ha destacat l´elevada participació en tots els actes.


Gegants Festa Major Estiu 08sardanes Festa major Estiu 08


L'objectiu, el lema de la Festa Major d´Estiu ‘08, era que tothom es veiés representat en el programa i se la fes seva. Calia potenciar els autèntics protagonistes de moltes festes, els nens i nenes, amb més i més variades activitats infantils: jocs, tallers, berenars, contes, gimcanes, cinema ... i també calia tenir en compte un sector sovint oblidat, la gent de mitjana edat, amb actes com els concerts de música brasilera o de la millor música dels 80, el Bany de Nit, el correfoc, o les més tradicionals havaneres, propostes totes elles que han tornat a acaparar l'atenció d'una multitud de persones.


 

Ofici Festa Major Estiu 08Pica piva Festa Major Estiu 08

I tot això sense oblidar la gent gran amb les sessions de ball de festa major de tota la vida, els actes protocol·laris i solemnes com el repic de campanes i la missa; com també els actes esportius que, enguany, presentaven una de les novetats més destacades i que va atreure gran quantitat de públic a la platja per seguir el torneig de futbol-platja; els tradicionals (cercaviles, sardanes, focs d´artifici, vermut a la Plaça del Poble, concerts, exposicions); o els joves amb els dos concerts, un de rock i un altre a càrrec de DJ´s, que es van celebrar a la pista dura del Centre Cívic.
 
Enguany, també s'ha tornat a apostar per obrir encara més la festa a les col·laboracions de les entitats i dels voluntaris (Consell Sectorial de Cultura, Club Petanca Santvicentí, Accanem, Colla de Geganters, Parròquia de Sant Vicenç, Orfeó Parroquial El Delme, Pep Duran, Buch Fotografia, Centre de Jardineria Arquè, Associación Educación Sin Límites)
 
Clofent, que conjuntament amb l'alcalde ha assistit a tots els actes que s'havien programat amb motiu de la Festa Major, remarca que, tot i el balanç positiu, cal valorar els actes i les opinions de la gent que hi ha participat, amb l'objectiu d'aconsseguir en properes edicions una festa encara més lluïda, on tothom hi pugui trobar els seu espai i així fer-se-la seva.
 
Des de l'Ajuntament volem agrair a tots els veïns de Sant Vicenç de Montalt i rodalies per assistir-hi i fer-vos-la vostra, i a tots els treballadors municipals i voluntaris per fer-la possible.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^