X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els governs de Les 3 Viles consoliden el seu projecte comú
La trobada serveix d´introducció a un futur conveni marc de col·laboració entre els tres pobles
Els equips de govern de Les 3 Viles, Sant Vicenç de Montalt Caldes d´Estrac i Sant Andreu de Llavaneres, es van reunir el passat 13 d´octubre a la sala Cultural de Caldes per a compartir punts de vista sobre diferents àmbits municipals.

Equips de Govern de3 Les 3 Viles

La reunió va servir també per a trobar futurs punts en comú de col·laboració que permetin signar un conveni marc entre els tres municipis. De fet, d´aquesta trobada van sorgir-ne d´altres entre regidors dels tres pobles per aconseguir aquestes col·laboracions intermunicipals.

Ja fa més d´un any que els alcaldes de Les 3 Viles, Miquel Àngel Martínez i Camarasa (Sant Vicenç de Montalt), Joaquim Arnó (Caldes d´Estrac) i Bernat Graupera (Sant Andreu de Llavaneres), van decidir iniciar el projecte de Les 3 Viles, un projecte de participació per a potenciar les relacions de mancomunació, cooperació i treball per a impulsar línies comunes. Una de les prioritats dels tres governs municipals és la de trobar solucions i donar resposta a les demandes i problemes reals de la ciutadania i afrontar els diversos reptes que tenen plantejats cadascun dels tres pobles.

Des de l´acord que va suposar la creació de Les 3 Viles –assolit el passat 29 de setembre de 2007-, els tres municipis han creat un servei de deixalleria mancomunada (fixa i mòbil), s´ha establert un conveni en seguretat amb la coordinació dels tres cossos de les Policies Locals i s´han realitzat diverses actuacions en àmbits com promoció econòmica i educació, amb la recent inauguració de l´IES de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.10.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^