X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Reis d´Orient arribaran amb carrosses noves
La calvalcada s'iniciarà a les 6 de la tarda al Camí del Padró

Cavalcada dels Reis d'Orient 2008
Són tres, vénen acompanyats per un seguici nombrós i molt carregats. Ses Majestats els Reis d´Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al Camí del Padró el 5 de gener cap a les 6 de la tarda amb carrosses noves. D´allà començarà una cavalcada amb la qual Sant Vicenç honorarà als seus il·lustres convidats. Mentre tant, els infants, impacients perquè arribi el seu gran dia, ja preparen les cartes pels patges reials. El lliurament de les cartes es podrà fer els dies 2 i 3 de gener, de 18 a 20h, al local veïnal del carrer Mediterrani. Un cop els Reis Mags hagin rebut totes les cartes començaran el seu camí des de les llunyanes terres del Golf Pèrsic i de l´Alt Nil cap a Sant Vicenç.

Quan arribin a la vila, la cavalcada enfilarà els passeig dels Pins per rcórrer els carrers Maresme i Costa Daurada, l´avinguda Montaltnou, el carrer Romaní, la riera del Gorg fins a l´avinguda del Països Catalans, des d´on encararan el carrer Major i la plaça del Poble per acabar a la plaça de l´Església. Al llarg de tot el trajecte, la comitiva reial repartirà caramels a dojo i, com a novetat d´enguany I pensant en els infants celíacs, els caramels seran sense gluten. Així que els Reis d´Orient arribin, acompanyats del seu seguici, a la plaça de l´Església, al voltant de les 7 del vespre, l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, els hi farà lliurament d´una eina bàsica per a la seva feina: la clau de la vila, amb la qual podran obrir totes les portes i deixar els regals a totes les llars santvicentines.

Per facilitar el pas de la cavalcada, us demanen que no us atureu en el tram del carrer Major que va des de l´estanc a la plaça del Poble.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^