X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El musical Spamalot obre l´oferta de sortides al teatre del 2009

Musical SpamalotL´Associació de Gent Gran Els Xurravins, per començar amb un somriure la nova temporada de sortides al teatre, ens proposa una cita amb el musical més divertit i esbojarrat de tots els temps, Spamalot. La sortida al teatre Victòria de Barcelona serà el dia 30 de gener. Les entrades són a la venda fins el 12 de gener a la secretaria del Casal de la Gent Gran, al preu de 45 euros.

Spamalot està inspirat més o menys en la pel·lícula “Los caballeros de la mesa cuadrada”, dels humoristes britànics Monty Python. L'obra ambientada a l'Edat Mitjana, explica la història de la recerca del Sant Grial per part del Rei Artur i els seus fidels cavallers. Mentre miren de trobar-lo amb l'inestimable ànim de La Dama del Llac, els intrèpids cavallers hauran d'enfrontar-se a castells plens de francesos, enormes vaques voladores, conills assassins i espectaculars ballarines de Las Vegas.

La fitxa

Autors: Eric Idle i John Du Prez
Direcció: Tricicle
Direcció musical: Juan Diego Fidalgo
Coreografia: Francesc Abós
Intèrprets: Jordi Bosch, Sergi Albert, Xavi Duch, Jesús García, Fernando Gil, Josep M. Gimeno, Julián Fontalvo i Marta Ribera


La sortida

El bus per anar a Barcelona sortirà a les 20h del Centre Cívic El Gorg, ja que l´obra comença a les 22h. El preu de l'entrada i del servei de bus és de 45 €. Les entrades ja es poden comprar a la secretaria del Casal de la Gent Gran, fins dilluns 12 de gener de 2009. (No es fan reserves)

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^