X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El periodista i escriptor, Salvador Cardús, ens parlarà de família i escola al CEIP Sot del Camp
La xerrada es farà el 13 de gener a les 9 de vespre

Cartell conferència sobre educació de Salvador CardúsDimarts, dia 13 de gener a les 9 del vespre, la sala polivalent de l´escola Sot del Camp acollirà un xerrada, organitzada conjuntament per l'escola i l'AMPA, sobre com la família i l´escola poden constituir el millor tàndem per una bona educació.

La xerrada anirà a càrrec de Salvador Cardús que ens parlarà de la família i l´escola i les expectatives que tenim els uns envers els altres, enfocant-ho des de la perspectiva d´una bona comunicació que toqui de peus a terra i tenint en compte la importància d´una bona educació formal com a base dels civisme. La Xerrada tindrà una durada aproximada de 90 minuts.

Salvador Cardús i Ros (Terrassa, 1954) és periodista, escriptor, i doctor en Ciències Econòmiques. Actualment és Professor Titular de Sociologia a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a investigador ha treballat en el camp de la sociologia de la religió, de la cultura, dels mitjans de comunicació i dels fenòmens nacionals. Ha estat subdirector del diari Avui (1989-1991) i escriu periòdicament a l'Avui i a La Vanguardia.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^