X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Festa Major de Sant Vicenç truca a la porta

Cartell Festa Major Hivern 2009Del 16 de gener a l´1 de febrer Sant Vicenç de Montalt celebrarà la Festa Major de Sant Vicenç, patró del municipi. Enguany el dia festiu és el dijous 22, però els actes començaran el divendres previ amb un concert del cantautor Dídac Rocher que presentarà el seu darrer treball. Serà a les onze de la nit al Cívic.

Aquest any els encarregats de fer el pregó seran els Amics dels Pessebres, en reconeixement a la seva dilatada trajectòria al capdavant del moviment pessebrista santvicentí i català. Serà dissabte 17 a les 6 de la tarda a la plaça del Poble. Just després del pregó i un cop s´hagi servit una copa de cava, el sons dels tabalers ens acompanyaran fins al Mercat Medieval, on podrem posar a prova tots els sentits mentre els joglars, músics i equilibristes ens entretenen.

Us convidem a consultar tot el detall dels actes del programa de Festa Major a  l´Agenda  de la pàgina web on hi haurà les darreres actualitzacions, al programa de mà  que s´ha repartit per totes les cases de Sant Vicenç, o al tríptic Sant Vicenç ACTIU.

Serà dijous, dia 22 a 2/4 de 10 del matí, quan la tradicional repicada de campanes anunciarà l´inici dels actes més solemnes de la festa: la celebració de la Missa, el cant dels goigs i la interpretació de l´Orfeó Parroquial. I en acabat, enfilarem cap a la plaça del Poble per tastar el vermut i ballar sardanes. Ja en caure la tarda, la música i els concerts de l´envelat, instal·lat al costat del Centre Cívic, començarà a sonar per continuar el divendres i el dissabte al ritme que aniran marcant l´Orquestra Selvatana, l´Audiència Nacional i la Girasol. L´envelat serà també el lloc de reunió de tothom qui vulgui assaborir per dinar un bon plat d´escudella. La cita és el diumenge 18 a les 2 del migdia.

La zona esportiva acollirà la Trobada de Gegants, diumenge 18; el Memorial Toni Colomé, dijous 22; la vuitena edició de la Montaltbike, diumenge 25; i la Pedalada Popular, oberta a grans i petits, l´1 de febrer. I només unes passes més enllà, al Centre Cívic, els amants del teatre estan cridats a ser els espectadors de luxe de la tragicomèdia ‘´Un dia només? Només un dia´´. El teló del teatre s´aixecarà diumenge 25 a les 6 de la tarda.

La Bibliogimcana Familiar, cercavila de gegants, activitats diverses per als més petits, el campionat de billar i la II Baixada de Carretons, que transcorrerà pels costeruts carrers del poble dissabte 31, són alguns dels actes previstos per aquests dies festius que acabaran el diumenge 1 de febrer quan, en acabar la segona i darrera representació teatral, s´abaixi el teló de l´espai escènic del Cívic.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^