Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Trobada de Gegants del dia 18 aplegarà tretze colles d´arreu de Catalunya

Cartell Trobada Gegantera Festa Major Hivern 2009
El diumenge 18 de gener l´avinguda Toni Sors serà un dels escenaris de la tradicional Trobada de Gegants i Capgrossos de la Festa Major d´Hivern. La trobada, organitzada per la Colla de Geganters de Sant Vicenç en col·laboració amb l'Ajuntament, acollirà un total de tretze colles d'arreu de Catalunya. La festa començarà a les 10 del matí amb la plantada de gegants a l´Av. Toni Sors. Cap a 2/4 de 12 del migdia, s´iniciarà la cercavila pels carrers del Nucli Antic, que passarà per la riera del Gorg, el carrer Josep Brunet, la plaça de l´Església, el carrer Sant Antoni, el carrer Major, la carretera de Fogars, el carrer Sant Isidre, el carrer Sant Josep, i de nou els carrers Major i Sant Antoni fins arribar a la plaça de l´Església, on es duran a terme els parlaments oficials i el Ball de Colles.


Colles participants: Argentona, Badalona (La Faràndula), Caldes d'Estrac, CEIP Sant Jordi, Cornudella de Montsant, La Seu d'Urgell, Manlleu, Pallejà, Prats de Lluçanès, Ribes de Freser, Taradell, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

Logo Any AmadesD'altra banda, destacar que la Colla de Geganters de Sant Vicenç s´ha adherit a la celebració de l´Any Amades, un homenatge a Joan Amades i Gelats (1890-1959), el folklorista més prolífic del nostre país, aprofitant que el 2009 s´escau el cinquantenari de la seva mort. Així doncs, en el material publicitari que la colla editi al llarg d´aquest any per difondre les seves activitats hi apareixerà l´anagrama de l´Any Amades. Anagrama que també duran els Gegants de la colla a la solapa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^