Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Cap de setmana intens a Sant Vicenç amb la celebració de la Festa Major d´Hivern

El programa festiu de Sant Vicenç ´09 comença aquest cap de setmana però serà el proper dijous, dia 22, quan es duran a terme els actes més  protocol·laris i solemnes de la celebració.

Escudellada de Festa Major d'HivernLa Festa Major d´Hivern ´09 presenta un gran ventall de punts d´interès. Força activitats que a partir d´avui mateix, un cop aixecat el teló de la festa amb el concert que Dídac Rocher oferirà a partir de les 11 de la nit al Centre Cívic, ompliran d´espectacles pluridisciplinaris diversos indrets de la vila.

Aquest primer cap de setmana festiu agafaran protagonisme les cites de caire familiar, amb un seguit d´activitats que serviran perquè petits, joves, gran i més grans puguin gaudir plegats de la festa. Així doncs, us recordem que dissabte i diumenge teniu una cita ineludible amb el Mercat Medieval de la plaça de l´Església. Tot i que el mercat romandrà obert tot el cap de setmana, en horari de matí i tarda, us oferim la possibilitat que hi feu una visita el dissabte, dia 17, un cop hagi acabat la lectura del pregó –a càrrec dels Amics dels Pessebres- i el brindis popular que se celebrarà a la plaça del Poble a partir de les 6 de la tarda, ja que els Tabalers d´Estractucupak dels Diables de Caldes s´ocuparan d´acompanyar-nos fins al mercat  al ritme dels seus tabals.

Els amants de les gimcanes tenen una cita a les 10 del matí del dissabte, dia 17 a la Biblioteca Municipal la Muntala, on s´iniciarà la Bibliogimcana Familiar. Un seguit de proves i enigmes sobre la nostre vila que haureu de resoldre en família mentre visiteu diferents equipaments municipals, com la ràdio, les dependències de la Policia Local o el Pavelló Municipal Toni Sors.

Diumenge, dia 18, ens espera una jornada d´allò més moguda i festiva, que ens farà sortir al carrer de bon matí si volem seguir tots els actes programats, amb motiu de la Trobada de Gegants i Capgrossos. La cita és a les 10 del matí a l´Av. Toni Sors, on es farà la plantada de gegants. Cap a 2/de 12 del migdia començarà la cercavila que recorrerà bona part del Nucli Històric de Sant Vicenç abans d´arribar a la plaça de l´Església, on podrem gaudir del Ball de Colles.

I el mateix diumenge, abans de seure a taula, també en família, a l´envelat per assaborir un bon plat de l´escudella que, des de primeres hores del matí, hauran estat condimentant i cuinant Els Escudellaires us podeu acostar al Casal de la Gent Gran Els Xurravins per seguir les finals i el lliurament de trofeus del 3r Campionat de Billar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^