X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre  Cívic El Gorg,  escenari d´una comèdia sobre morts ben morts i vius ben "vius"...
Darrera representació el dia 1 de febrer

Agrupació Teatral EmledLes representacions teatrals de l'Agrupació Teatral Emled han esdevingut un dels plats forts, més tradicionals i esperats, de la Festa Major de Sant Vicenç. Emguany, sota l´habitual direcció de l'Evarist March, ens presenten la comèdia de Lluís Massimon, Un dia només?. Només un dia.

En aquesta obra, ambientada en l´època actual, hi trobareu morts ben morts, i d'altres no tant. Vius ben vius, i d'altres no tant "vius". També coneixereu una mèdium, el seu ajudant... ah! i la mort... que arriba per agafar al protagonista... però... aquest no vol marxar. La mort, mol generosa ella, li deixa un sol dia (d'aquí ve el títol de l'obra) perquè vegi la crua realitat que l'envolta, ja que a ell ningú no el podrà veure. ..

El Centre Cívic El Gorg acollirà l´estrena de l´obra a Sant Vicenç el diumenge, 25 de gener a partir de les sis de la tarda. El dia 1 de febrer, en el mateix lloc i a la mateixa hora es durà a terme una segona representació. Les localitats es posaran a la venda, de dilluns a divendres, del 19 al 30 de gener, de 10 del matí a 1 del migdia i el mateix dia de la representació, una hora abans que comenci l'obra, a la consergeria del Centre Cívic El Gorg.

Preu localitats: Entrada general, 6€; majors de 65 anys, 3€.

Repartiment:
Mort: Enric Domingo
Andreu: Juli Martín
Eva: Mercè Hernández
Anton: Xavi Torras
Joan: Quico Abril
Joana: Montserrat Terradas
Ailla: Fina Abril
Isol: Remei March
Ot: Ramon Terradas
Empleat: Maurici Roig
Empleat: Enric pons

Llum i so: Antoni Beltran
Maquillatge: Montserrat Agulló

Direcció: Evarist March

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^