X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dijous, dia 22, Sant Vicenç festeja el seu patró

Podeu consultar tot el detall dels actes del programa de la Festa Major a  L´Agenda. I des d'aquesta  drecera  podreu accedir a tota la informació que genera la festa: salutacions de l'alcalde i el regidor de Cultura, notícies, fotos, afectacions de trànsit, etc.

Goigs de la Festa Major de Sant VicençSant Vicenç de Montalt celebrarà el dijous, dia 22, els actes més tradicionals i solemnes per homenatjar al seu patró, Sant Vicenç. L´atapeït programa d´actes s´iniciarà a 2/4 de 10 del matí amb el repic de campanes i la petardada que anunciarà als santvicentins i santvicentines l´inici de la jornada central de la Festa Major d´enguany. Poc després, a les 11 del matí, se celebrarà a l´església parroquial la Missa Solemne que presidirà el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. En el decurs de l´acte, es cantaran els goigs del sant i l'Orfeó Parroquial El Delme, interpretarà la Missa Pontificalis, de Lorenzo Perosi. I abans de dinar, i per anar obrint boca, cap a l´1 del migdia podeu acostar-vos a la plaça del Poble per degustar el vermut popular i fer rotllana als sons de les sardanes que ens oferirà la Cobla Selvamar.

Altres actes que tindran repercussió seran el Memorial Toni Colomé que disputaran el C.E. Mataró i el C.F. Terrasa a partir de les 5 de la tarda al Camp Municipal de Futbol, i el concert seguit de sessió de ball, a càrrec de l´Orquestra Selvatana, que obrirà el menú musical d´aquest Sant Vicenç ´09, a partir de les 7 de la tarda a l´envelat. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^