www.svmontalt.cat
Pedalada Festa MajorBall de Festa MajorBaixada de Carretons


Aquest cap de setmana se celebraran els darrers actes de la Festa Major de Sant Vicenç ´09, que es van haver d´ajornar a causa de les pluges i les fortes ventades registrades la setmana passada. L´activitat s´iniciarà el dissabte, dia 7 a partir de les 10 del matí, quan els carretons que participen en la 2a Baixada de Carretons enfilin, des de Can Cinto, la Riera del Gorg. Ja a la nit, a partir de les 11, l´Orquestra Girasol n´agafarà el relleu i ens convidarà a sortir a la pista a ballar als ritmes d´ahir, d´avui i de sempre. Finalment, diumenge, dia 8 a partir de 2/4 de 9, la zona esportiva acollirà  un dels clàssics de la festa: la Pedalejada Popular que aplegarà 170 participants de totes les edats.

La 2a Baixada de carretons està organitzada conjuntament per la Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro – Esplai. Per la seva banda, el Club Ciclista Xurribikers, en col·laboració amb l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, s´ha encarregat d´organitzar la Pedalejada Popular.

Tots els actes programats amb motiu de la Festa Major de Sant Vicenç '09 han estat coordinats per la Regidoria de Cultura i han comptat amb el suport logístic i la col·laboració de diverses àrees i serveis municipals, com la Policia Local i la Brigada de Serveis Municipals. En l'organització dels actes, també hi han participat moltes associacions de la vila i persones anònimes. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol agrair a tothom, organitzadors, col·laboradors i ciutadania la seva implicació amb la Festa Major, la qual cosa ha propiciat que s'hagi assolit una elevada participació en el ventall d'actes que conformaven el programa festiu d'enguany.

Publicat el 06.02.2009