Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Escola Municipal de Música L'Oriola es traslladarà al CEIP Sant Jordi

La proposta de trasllat de l´Escola Municipal de Música L´Oriola a les instal·lacions del CEIP Sant Jordi va ser aprovada, per unanimitat, pel Ple de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en el transcurs de la sessió celebrada el passat 29 de desembre.

Casal del CulturaAquesta mesura té com a objectiu prioritari facilitar el sosteniment de l´escola de música atès l´important dèficit econòmic que arrossega des de fa temps. Davant aquesta situació, l´equip de govern, seguint amb la pauta marcada en l´elaboració del pressupost de l´any 2008 que es mantindrà també en el d´aquest any, de contenir i reduir la despesa, va decidir realitzar un estudi per valorar alternatives que ajudessin a pal·liar el dèficit de l´escola, sense que això repercutís negativament en els alumnes, en el personal de l´escola, ni en la qualitat de l´ensenyament que s´hi presta.

D´entre les alternatives proposades, el trasllat de L´Oriola a un dels CEIPS del municipi va ser considerada la més adient, ja que d´aquesta manera es podria optar a rebre les subvencions que ofereix la Generalitat de Catalunya per aquest tipus d´escola. Subvencions que, atesa la situació de l´immoble que actualment acull l´escola de música -edifici antic, no adaptat per a persones amb minusvalia- resultaven del tot inaccessibles, en no reunir l´espai els requisits que la Generalitat exigeix a les escoles homologades.

Per valorar la possibilitat de quin seria el CEIP més adient per ubicar l´escola i fer un seguiment del procés de canvi d´ubicació i homologació de L´Oriola, a través del Consell Sectorial d´Educació, es va crear una Comissió de Treball, de la qual en formen part els directors i les AMPES dels dos CEIPS del municipi; representants de l´escola de música i de l´associació ‘´Amics i Amigues de L´Oriola´´; i la regidora d´Educació, Lluïsa Grimal, i la seva col•laboradora, Lara Torres. Després d´estudiar les diferents propostes, la comissió va considerar, de manera unànime, que el lloc més adient per a la nova ubicació seria l´escola Sant Jordi, atesa la seva proximitat a l´escola de música actual i la bona predisposició existent per part de la direcció del Sant Jordi i de la seva AMPA.  Així doncs, un cop realitzats tots els tràmits tècnics i  administratius, L´Oriola deixarà el Casal de Cultura de la plaça del Poble per traslladar-se al CEIP Sant Jordi.

Con dèiem abans, la Comissió de Treball sorgida del Consell Sectorial d´Educació seguirà l´evolució del procés de trasllat i homologació de L´Oriola. En aquest sentit, la comissió ha vingut mantenint un seguit de trobades que tindran continuïtat amb la que se celebrarà el dimarts dia 10 de febrer.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^