X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Montaltbike i la Pedalejada Popular  apleguen més de 700 participants
Pedalejada Popular 2009 Pedalejada Popular 2009


Dos dels actes de caire esportiu més tradicionals i arrelats en el panorama lúdico-festiu de Sant Vicenç han assolit enguany,  amb motiu de la Festa Major d´Hivern,  un nou èxit de participació. Es tracta, d´una banda,  de la Montaltbike B.T.T. que celebrava el passat 25 de gener la seva 8a edició amb la participació de 515 ciclistes, i d´una altra banda, de la Pedalejada Popular  que s´havia de celebrar el dia 1 de febrer i,  a causa de les pluges, es va haver d´ajornar  fins al dia 7 de febrer. En aquesta ocasió el bon temps va acompanyar els més de 180 participants de totes les edats que van fer un recorregut de 5 Km pels carrers del poble per acabar a l'envelat amb una merescut esmorzar a base de botifarra.

Pedalejada Popular 2009Pel que fa a la Montaltbike, enguany la prova tornava als seus orígens: un sol circuit, més passió, més kilòmetres, més dificultat, amb pujades, baixades i corriols, tal i com és la nostra serralada... Oriol Colomé Roca es va proclamar guanyador en recórrer el 39 Km del circuït en 1 hora, 49 minuts i 16 segons. Gairebé 3 hores més tard creuava la línia de meta el darrer ciclista. De les 10 dones que hi van participar, Sónia Regoyos Ruiz es va aixecar amb la victòria amb un temps de 2 hores, 57 minuts i 55 segons.

El Club Ciclista Xurribikers  ha estat l´organitzador, en col·laboració de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, d´ambdós actes.

Pedalejada Popular 2009 Pedalejada Popular 2009

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^