X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una exposició sobre la vida i els somnis d´un grup de joves ens acosta a la realitat dels països més desfavorits
Podeu visitar l'exposició a la biblioteca del 29 d'abril al 20 de maig

Exposició "Buscant un somni"L'exposició Chasing the Dream (Buscant un somni), una producció de l'Obra Social Fundació La Caixa, mostra els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (OMD), compromís adquirit l'any 2000 per tots els estats membres de les Nacions Unides per tal d'ajudar els països més pobres del món a fer un avenç significatiu cap a una vida millor per als seus pobles.

L´exposició, organitzada per la Biblioteca Municipal La Muntala en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, es podrà visitar a les dependències de la biblioteca del 29 d´abril al 20 de maig. L´horari d´obertura al públic serà de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 8 del vespre i els dimarts, dijous i dissabtes, d´10 del matí a 2 del migdia.

La Caixa, a través de la seva Obra Social, destina gran part dels seus recursos a millorar les condicions de vida de les persones, tant en el nostre país com, mitjançant el Programa de Cooperació Internacional, en els països de desenvolupament. Chasing the dream (perseguint un somni) mostra els ODM a través de les vides de vuit joves de diferents llocs del món, sondejant el seu extraordinari desig de superar-se a si mateixos enfront de qualsevol adversitat. Hi ha milions de joves que necessiten que se'ls doni una oportunitat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 30 de desembre de 2009
Oberta fins al 31 de desembre
Publicat el 29.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^