Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Apunta't a les Noves Teconologies!
Inscripcions: a partir de l'1 de abril a l'Ajuntament i al Centre Cívic El Gorg

Cartell programacio Telecente març juny 09Perdre la por a l´ordinador, començar a aprendre des de zero o, simplement, fer un pas més per continuar descobrint els secrets de l´ofimàtica i d´internet és el que la Regidoria de Noves Tecnologies vol facilitar a totes aquelles persones que s´ho proposin. Amb aquest objectiu, els mesos d´abril, maig i juny, s´impartirà un nou cicle de cursos i seminaris gratuïts del  programa ‘´Apunta´t a les Noves Tecnologies´´. Aquests cursos estan pensats amb l´objectiu d´acostar els santvicentins i les santvicentines a les TIC. Estan organitzats per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i es fan gràcies al finançament de la Diputació de Barcelona. L´empresa Zen Programari Lliure és l´encarregada de fer les classes, que s´impartiran al Telecentre del Centre Cívic. L´oferta de cursos és variada i amb diferents dies i horaris. Les inscripcions s´han de fer a partir de l´1 d´abril a l´edifici de l´Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14h, o bé a la consergeria del Centre Cívic El Gorg, en aquest cas de 16 a 22h.

Graella de cursos
  • Iniciació a la informàtica: es faran dos cursos simultanis, un en horari de matí i un altre en horari de tarda.
    Dates curs tarda: del 20 d´abril al 8 de juny
    Horari: dilluns i dijous, de 19 a 21h

    Dates curs matí: del 21 d´abril al 9 de juny
    Horari: dimarts i divendres, de 10 a 12h

    Sinopsi: Tens un ordinador a casa i no li treus massa profit? En aquest curs aprendrem a fer servir l'ordinador per redactar textos i cartes, emprar fulls de càlcul per fer els nostres números i a navegar per Internet.

  • L'ordinador com a eina educativa. Informàtica per pares i Mares
    Dates: del 14 d´abril al 16 de juny
    Horari: dimarts, de 19 a 21.30h

    Sinopsi: Si vols saber com aprendre a fer servir l'ordinador per fer treballs, com trobar els millors programes i recursos educatius o com saber si els teus fills fan un bon ús d'Internet, vine i t'ho explicarem.


Graella de seminaris
  • Recerca de feina per Internet
    Data: divendres, 24 d´abril
    Horari: de 18 a 22h

    Sinopsi: Busques feina? Amb Internet pots multiplicar les teves possibilitats d'èxit. En aquest seminari descobrirem no només els grans portals per cercar feina a Internet, sinó també mètodes alternatius (blogs, reputació a la xarxa) així com altres recursos que ens poden servir per establir-nos com a freelance

  • P2P, MP3, Youtube: Resol els teus dubtes sobre multimèdia i pirateria a la xarxa
    Data: divendres, 8 de maig
    Horari: de 18 a 22h

    Sinopsi: Avui en dia a tot arreu es parla de pirateria a Internet, però sovint hi ha molta confusió sobre de què es tracta exactament. Si tens dubtes sobre que volen dir tots aquests mots, què és legal i què no ho és, i quins son els programes més habituals per fer intercanvi multimèdia a Internet, vine a aquest seminari i us ho explicarem.

  • Recursos a la xarxa
    Data: divendres, 22 de maig
    Horari: de 18 a 22h

    Sinopsi: Internet és una gran xarxa d'informació; tan gran que sovint resulta fàcil perdre-s'hi i no trobar el que s'està buscant. En aquest seminari aprendrem com funcionen els cercadors d'Internet, i quins recursos tenim disponibles a la xarxa per trobar la informació o els arxius que necessitem.

  • Què fan a Internet els teus fills?
    Data: divendres, 5 de juny
    Horari: de 18 a 22h

    Sinopsi: Els teus fills fan servir l'ordinador i no entens exactament que hi troben? En aquest seminari coneixerem quin son els programes i pràctiques habituals dels nens i adolescents a Internet, així com els avantatges i les possibles amenaces que es poden trobar.

  • Correu electrònic
    Data: divendres, 19 de juny
    Horari: de 18 a 22h

    Sinopsi: En aquest seminari aprendrem que es el correu electrònic i com crear-nos un compte i fer-lo servir per comunicar-nos per Internet. També aprendrem sobre l'etiqueta del correu electrònic i que és el "spam" i com evitar-lo.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.03.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^