X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Formació gratuïta en TIC per ajudar els emprenedors
Inscripcions: fins al 21 d'abril
El Maresme Centre de Negocis ha organitzat unes jornades formatives gratuïtes per ajudar els emprenedors a posicionar el seu negoci amb l'ajut de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Es tracta de tres cursos de 8 hores cadascun que es duran a terme a l´edifici EUM de Mataró. Les persones interessades s'hi poden inscriure a tots tres o només al que s'ajusti més a les seves expectatives, emplenant  aquest  formulari. El termini d'inscripció finalitza el 21 d'abril.

  • INTRODUCCIÓ AL MARKETING ONLINE
    Curs orientat a oferir als assistents una visió sintètica i clara de les possibilitats del Marketing a Internet, incidint en les estratègies més populars i efectives.
    DIES: 28 I 30 d'abril
    HORARI: de 9:30h a 13:30h.

  • POSICIONAMENT EN CERCADORS
    El posicionament en cercadors o natural, també conegut per les sigles angleses SEO (Search Engine Optimation), és el conjunt de tècniques i procediments orientats a aconseguir que els cercadors situïn una pàgina web en la millor posició possible a la pàgina de resultats gràcies a determinades paraules o frases.

    L'objectiu d'aquest curs és aportar els coneixements per entendre quin és el comportament dels cercadors i conèixer els elements que influeixen en el posicionament i els procediments per posicionar un web.
    DIES: 5 i 7 de maig
    HORARI: de 9:30h a 13:30h

  • CURS PRÀCTIC D'ADWORDS
    Formació pràctica. Els assistents al curs aprendran a planificar, configurar i optimitzar campanyes a Google AdWords.
    DIES: 12 i 14 de maig
    HORARI: de 9:30h a 13:30h

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.03.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^