Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Preinscripcions del curs 2009-2010 de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers

Alumnes de l'escola bressolEl procés de preinscripció del curs 2009-2010 de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers s´iniciarà el 4 de maig i s'allargarà fins al 15 de maig. Les preinscripcions es faran a les dependències de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13). S´establiran, com és habitual, uns criteris de prioritat, com ara si hi ha germans al centre; l´empadronament al municipi; el lloc de treball dels pares; si s´és família nombrosa; la discapacitat de l´alumne/a, germans, pares o tutors igual o superior al 33%; si s´està en situació de risc social o recursos econòmics insuficients.

Cliqueu aquí  per descarregar-vos el full de preinscripció.

Aquí  trobareu tota la informació sobre el procés: dates, documentació a presentar, etc.


Les dates del procés de preinscripció i matriculació queden així: inscripcions del 4 al 15 de maig; publicació de llistes baremades, 22 de maig; del 25 al 27 de maig, presentació de reclamacions; publicació de llistes definitives, 2 de juny; la matriculació es farà efectiva del 8 al 12 de juny.

En quant a la documentació a presentar: imprès de sol·licitud; original i fotocòpia del llibre de família; original i fotocòpia del DNI o de la targeta de residència del pare, mare o tutors legals; volant de convivència i la documentació que acrediti les circumstàncies que es puguin al·legar a efectes d´aplicació del barem. També caldrà aportar resguard de la renovació del DNI o de la targeta de residència, quan el domicili que s´al·lega no coincideixi amb el dels documents esmentats.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^