X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La cloïssa Lluïsa, el conte de Sant Jordi ´09, presentat en societat

Presentació del conte La cloïssa lluïsaProp de 150 persones van assistir el passat dissabte a la presentació del darrer títol de la col·lecció de contes que anualment edita l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en col·laboració amb Caixa Laietana, coincidint amb Sant Jordi. Del conte La cloïssa Lluïsa, escrit i il·lustrat per Glòria Marín, s´ha fet una primera tirada de 1.200 exemplars que han estat distribuïts entre els escolars de la vila. Enguany, els alumnes de 5è de l´escola Sot del Camp van ser els encarregats de presentar en societat el conte de Sant Jordi 2009. I ho van fer, interpretant una adaptació musicalitzada de les aventures de la cloïssa Lluïsa, que va captivar als assistents per la seva originalitat.

AQUÍ  trobareu l'àlbum de fotos de la presentació

La  presentació oficial del conte La cloïssa Lluïsa es va celebrar al Centre Cívic el Gorg, en el marc de la Festa de les lletres ´09, acte que acollí així mateix el lliurament de premis dels III Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt i la presentació, a càrrec d´Evarist March,  de la Guia El Maresme, una comarca que treballa.

L´acte va comptar amb l´assistència de l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, la regidora d´Educació, M. Lluïsa Grimal, el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, i l´autora del conte, Glòria Marín que, en acabar l´acte, va signar exemplars del llibre mentre se servia un refrigeri als assistents.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^