X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Bases de cessió de materials municipals per activitats
Per a reservar aquests materials cal omplir aquest formulari
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt disposa d'un conjunt de materials que posa a disposició de les entitats, associacions, col•lectius i centres d'ensenyament.

Les sol·licituds per a gaudir d'aquests materials s'atendran per ordre d'arribada i, per tal de poder organitzar correctament el calendari de materials, s'hauran de fer, com a mínim, en 1 mes d´antelació.

  1. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt cedirà només el material de què disposi en el moment que arribi la sol·licitud.

  2. El sol·licitant està obligat a fer un bon ús dels materials cedits.

  3. Per un funcionament òptim i de durabilitat del dispositius de projecció (projector, canó, etc.), no es podran utilitzar en espais polsosos (platja, places de sorra, etc).

  4. El sol·licitant es farà càrrec de qualsevol desperfecte o pèrdua de material, i en respondrà econòmicament.

  5. En tots els elements de promoció de l´activitat que s´elaborin, hi haurà de constar el logotip de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

  6. Per a qualsevol activitat complementària que el sol•licitant desitgi realitzar durant el període de cessió i que no hagi estat especificada s´haurà de demanar autorització expressa a l´Àrea o departament corresponent.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^