Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Què mengen els nostres fills? Educar els hàbits per prevenir trastorns alimentaris
Dijous, 28 de maig, a 2/4 de 9 del vespre al Cívic

Menjador Escola Bressol Els GarrofersAquest dijous, dia 28 de maig, esteu tots convidats a la xerrada informativa sobre nutrició i hàbits alimentaris, a càrrec de la Dra. Encarna Carballo i el seu equip del Centre Pediàtric A.R.C., que ens ha preparat l´AMPA de l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers.

La xerrada tindrà lloc a Centre Cívic El Gorg,  a 2/4 de 9 del vespre, amb una durada prevista d´una hora i mitja, durant la qual ens explicaran els diferents factors pels que avui en dia ens costa tant mantenir uns bons hàbits alimentaris i quines són les mesures que hem de prendre des de casa per tal que els nostres fills i filles no pateixin problemes d´obesitat ni trastorns alimentaris.

La salut dels nostres fills i filles depèn, entre altres factors, d´una alimentació adequada. Referint-nos als infants, a part de vigilar que tinguin una dieta equilibrada, hem d´educar els seus hàbits alimentaris, el seu gust per la varietat de plats, el respecte per les tradicions culinàries saludables i el coneixement d´allò que convé menjar. Perquè és durant la infantesa que es construeixen els hàbits alimentaris i, per tant, és el moment d´encarrilar-los correctament.

Hi ha dos llocs clau on podem influir per dur a terme aquesta educació alimentària: a la família i a l´escola o llar d´infants. És responsabilitat de la família inculcar bons hàbits alimentaris als infants. L´escola o llar d´infants, a través del funcionament del servei de menjador, també té un paper important, junt amb les famílies, d´educar el paladar dels infants, introduint gradualment en els menús diferents aliments i diverses formes de presentació, per tal que aprenguin a consumir una dieta variada i equilibrada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^