X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
És Festa Major a Sant Vicenç!!!
La festa arrencarà el dia 13 i clourà el dia 16 d'agost

Feu de corresponsals de la Festa Major

Si voleu que publiquem algunes de les vostres imatges de la Festa Major, només heu d'enviar-nos un correu electrònic a comunicacio@svmontalt.cat i fer-hi constar el vostre nom i el peu de foto que voleu que hi aparegui. Amb tot el material que tinguem, podreu seguir el dia a dia de la Festa Major des de l'Àlbum de la Festa.

Cartell Festa Major Estiu 09Quan arriba el punt àlgid de l´estiu, Sant Vicenç esclata, tot vestint-se amb colors i sons de Festa Major. Tot i que els actes públics que formen part de la Festa d´enguany es concentren entre el 13 i el 16 d´agost, durant gairebé un mes, podreu gaudir d´un ventall d´activitats que us convidaran a sortir al carrer i viure amb intensitat les jornades festives.

Durant aquests dies, actes com la Bibliogimcana, el Cinema a la fresca o els Contes en pijama, ocupen el protagonisme. Però, el tret de sortida a la Festa d´enguany es donarà el divendres, dia 14 d´agost a partir de les 10 de la nit, a la pista annexa al pavelló Toni Sors amb un sopar festiu seguit de ball, amenitzat pel conjunt Premium.


Geganters de Sant Vicenç

I, poques hores després, tot serà a punt pels actes més tradicionals i festius que es concentren al voltant de la diada de la Mare de Déu de l´Assumpció, el dia 15, amb la tradicional repicada de campanes i tronada, que donarà pas a la passejada popular, en companyia dels gegants de la vila, fins la Parròquia de Sant Vicenç, on se celebrarà l´Ofici Solemne que, un any més, comptarà amb la participació musical de l´Orfeó Parroquial El Delme. Seguidament, la ballada de sardanes, amb la Cobla Premià, i el vermut popular agafaran tot el protagonisme.

Rom cremat a la platja

La nit de dissabte, l´escenari de la Festa es trasllada a la platja, on les havaneres dels Pescadors de l´Escala, el rom cremat que us prepararan els Amics de la Petanca, seguint la recepta dels vells pescadors, i els colors i els sons del castell de focs artificials us faran viure una de les nits més encisadora de la Festa Major. Nit que clourà a Montaltpark amb una sessió de ball, a càrrec del Duo Nova Gamma.

Activitat infantilEl dia 16, diumenge, serà la jornada de l´aigua i el foc. A les 12 del migdia, Viri Virom us convidarà a participar de l´espectacle Avui toca bany, una autèntica festa de balls, coreografies, danses, escuma de colors i aigua a dojo per a tota la família. Per la seva banda, el foc arribarà de la mà de la Colla de Diables d´Estrac a partir de les 10 del vespre, quan els carrers del Nucli Antic es converteixin en l´escenari de la celebració del 10è aniversari del Correfoc. I corre que correràs, en acabar la festa del foc, tothom cap a la Piscina Municipal, on us podreu treure la calor, tot gaudint d´un engrescador Bany de nit.


Ballada de sardanes
Aquests dies, també hi haurà activitats esportives: petanca i pedalejada popular, que enguany se celebrarà el diumenge, dia 6 de setembre. I molt més: exposició de les fotografies presentades al 2n Concurs de Fotografia Montalt i de pintures a l´oli, de Jaume Nogué; un recital, homenatge a Issac Albéniz, a la Parròquia de Sant Vicenç, etc.

Trobareu el detall de tots els actes a l´agenda de la web municipal, que és on hi haurà l´actualització de totes les activitats.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.08.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^