X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Salutació de l'alcalde

Miquel Àngel Martínez i Camarasa, alcalde de Sant VicençBenvolguts veïns i amics, com si volgués acompanyar l´esclat de l´estiu, com cada any, arriba la Festa Major en honor de la Mare de Déu de l´Assumpció, una festa que tot el poble viu amb alegria i que ens ha de servir d´excusa per evadir-nos dels deures i obligacions diàries, una ocasió única per retrobar-nos amb familiars, amics, veïns... Un retrobament que ens fa tornar la mirada a les nostres arrels i tradicions com a poble, alhora que ens convida a gaudir conjuntament dels nostre present i del nostre futur.

Quan pensem en la darrera Festa Major d´Estiu, sembla que l´any hagi passat volant, però si entrem un poc més al detall ens adonem que en 365 dies passen moltes coses, algunes bones, altres malauradament no tant, però és en aquestes darreres on es veu el veritable caràcter de la gent. Enguany, les circumstàncies econòmiques poden restar bona part de l´ànim i l´optimisme; per això cal, també, esforçar-se a gaudir de les propostes municipals, aportant un poc de la nostra il·lusió, perquè puguem fer de la nostra Festa Major uns dies de convivència i alegria compartida.

El treball conjunt de les persones que participen en la organització de tots i cadascun dels actes que s´han programat és el que possibilita que, any rere any, Sant Vicenç es vesteixi de gala i obri les seves portes a amics i visitants que podran gaudir durant aquests dies de l´hospitalitat i la calor d´un poble acollidor que se sent feliç per poder compartir amb ells el seu esperit festiu.

Des d´aquestes pàgines vull convidar-vos a tots, santvicentins i santvicentines, de naixement i de cor, a assistir a tots els actes festius que s´han programat i a participar de les nostres tradicions, una de les més importants riqueses de què podem sentir-nos orgullosos.

Tot està a punt: els actes organitzats per a gaudir-los; els músics preparats per a fer la millor música; el correfoc; el bany de nit; les havaneres... en les nostres famílies s'adverteix el goig d'estar tots de nou junts... Gaudim de les nostres festes! Ens ho mereixem tots.

Bona Festa Major!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.08.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^