X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nou curs, nous reptes, noves il·lusions

Inici curs escolar
Quan les vacances ja són a punt d´acabar, arriba el moment de preparar els llibres, l´estoig i la motxilla per tornar a l´escola. I és que, dilluns 14 de setembre, s´inicia el nou curs escolar, tot i que els mestres es van incorporar als centres el dimarts, dia 1.

Tot i ser xifres provisionals, a falta de la possible incorporació de nous alumnes, un total de 885 nens i nenes, 153 més que el curs passat, iniciaran les classes a les aules de Sant Vicenç. D´aquests, 649 corresponen als centres d´educació infantil i primària -301 al CEIP Sant Jordi i 348 al CEIP Sot del Camp-, mentre que seran 128, els alumnes que iniciaran el curs a l´institut. Pel que fa a l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers hi assistiran 108 infants. En total, el nombre de matriculacions ha augmentat un 20,9% respecte del curs anterior.

La tornada a l´escola de Sant Vicenç serà per a molts escolars l´inici d´un curs amb noves instal·lacions, com és el cas de l´institut que estrena un nou mòdul, o amb instal·lacions totalment reformades, en el cas del CEIP Sant Jordi. Altre centre que aquest curs també estrenarà espai és l´Escola Municipal de Música L´Oriola que, aprofitant el període vacacional, s´ha acomiadat de l´edifici de la plaça del Poble per traslladar-se al CEIP Sant Jordi, on s´hi ha ubicat la nova seu de L'Oriola. Aquest trasllat, respon a la necessitat de continuar el procés d´homologació del centre per part del Departament d´Educació de la Generalitat .

Tot seguit, us facilitem unes dades que us resultaran d´utilitat a l´hora de planificar les vostres agendes familiars: el curs s´iniciarà el 14 de setembre i s´acabarà el 22 de juny. Les vacances de Nadal es faran del 23 de desembre al 7 de gener, i les de Setmana Santa del 27 de març al 5 d´abril. Els centres de la vila també faran festa, d‘una banda, el dos dies establerts per l´Ajuntament com a festes locals per al 2010 (22 de gener i 24 de maig), i d´una altra, els tres dies de lliure disposició que han escollit els propis centres (2 de novembre, 7 de desembre i 15 de febrer).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.09.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^