X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Junta de Govern Local informa favorablement el Projecte d'Urbanització del Passeig Marquès de Casa Riera
El passat dilluns, 1 d'agost, la Junta de Govern Local acordà informar favorablement el projecte redactat per la Demarcació de Costes per a la urbanització del Passeig Marquès de Casa Riera.

Prèviament, el projecte havia estat informat favorablement pels Serveis Tècnics Municipals d'Urbanisme de l'Ajuntament  i per la Comissió Informativa d'Urbanisme, i ara serà tramés a la Demarcació de Costes, amb les esmenes detallades per part dels Serveis Tècnics  i del regidor d'Urbanisme, per tal que sigui aprovat.


Algunes de les esmenes incloses en el projecte  preveuen la ubicació de contenidors soterrats, l'emplaçament de pilones retràctils a les zones de prioritat invertida, la reurbanització fins el Balís per uniformar el Passeig, la connexió amb el pas de vianants de la N-II i la previsió de zones blaves.

La tramitació de l'adjudicació de les obres d'urbanització del Passeig Marquès de Casa riera correspon a l'Administració Central (Madrid) i està previst l'inici de les actuacions  per a finals de l'any 2006 o començaments del 2007.

Publicat el 03.08.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^